Få de vigtigste historier direkte i din indbakkeLæs mere

På Barr serveres svineribben med grannåle og tyttebær.
Foto: Pr-foto: Barr, Arve Krognes

På Barr serveres svineribben med grannåle og tyttebær.

iBYEN

Guide til alternative julefrokoster i København: Pep den gamle juleplatte op med porchetta, grannåle og brissel-tarteletter

Man skal være umådeligt grisestærk for ikke at blive bare en smule træt af traditionel flæskesteg i december. Vi guider derfor til restauranter, der gør lidt ekstra ud af julemenuen.

iBYEN
FOR ABONNENTER

Nomas efterfølger på Strandgade 93 på Christianshavn specialiserer sig i mad fra det, de kalder øl- og snapsebæltet, hvilket vil sige det meste af Nordeuropa. Derfor har de selvfølgelig også en rigtig julemenu med både andelår og revelsben på kortet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce