Kokken Christian Puglisi forsøger nu på andet år at bage den perfekte version af juleklassikeren panettone.
Foto: Emma Sejersen

Kokken Christian Puglisi forsøger nu på andet år at bage den perfekte version af juleklassikeren panettone.

Julens hippeste kagekamp: Kommer Hart til at slå Puglisi i duellen om at bage byens bedste panettone?

På Nørrebro har topkok Christian Puglisi sat sig et mål: Han vil lave verdens bedste panettone. Den italienske julekage har et blakket ry, og det skal der laves om på. Men dejen driller. Når det at lykkes inden jul?

FOR ABONNENTER

Jeg kan ikke huske, første gang jeg spiste panettone. Den har bare altid været en del af højtiden i Italien, hvor jeg kommer fra. For det meste får man sådan en superkommerciel industriel version, så sådan kendte jeg den de første mange år. Den minder mig om mine rødder: Italien og min familie.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce