0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Kokken Christian Puglisi forsøger nu på andet år at bage den perfekte version af juleklassikeren panettone.

Julens hippeste kagekamp: Kommer Hart til at slå Puglisi i duellen om at bage byens bedste panettone?

På Nørrebro har topkok Christian Puglisi sat sig et mål: Han vil lave verdens bedste panettone. Den italienske julekage har et blakket ry, og det skal der laves om på. Men dejen driller. Når det at lykkes inden jul?

FOR ABONNENTER

Jeg kan ikke huske, første gang jeg spiste panettone. Den har bare altid været en del af højtiden i Italien, hvor jeg kommer fra. For det meste får man sådan en superkommerciel industriel version, så sådan kendte jeg den de første mange år. Den minder mig om mine rødder: Italien og min familie.

Typisk skal en direktør som mig ud at løbe ironman, men jeg laver den her kage. Det er min store udfordring. Det er seriøst svært. Jeg kan finde opskriften på de første ti kager, jeg bare kan bage. Selv hvis ikke jeg har gjort det før. Men den her har jeg virkelig brugt lang tid på at forstå.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

IBYEN