Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Sønderjyske Rasmus Oubæk har stået bag gryderne på michelinrestauranter, men er også kendt som manden bag burgerkæden Jagger.
Pressefoto: Dan Møller

Sønderjyske Rasmus Oubæk har stået bag gryderne på michelinrestauranter, men er også kendt som manden bag burgerkæden Jagger.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bearnaisekongen anbefaler spisesteder: »Lige nu bliver meget mad lavet for at komme på Instagram«

Rasmus Oubæk har været køkkenchef på michelinrestauranter, var med til at åbne Mash og driver nu burgerkæden Jagger og restauranterne Pluto, Gorilla og Retour Steak. Her fortæller han, hvor han selv går ind, når han går ud.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvor går du hen for at spise på budget?

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

IBYEN