0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nogle af landets største kokketalenter deler deres bedste tips og tricks på Heartland Festival

Den fynske festival har i dag løftet sløret for de sidste navne til det såkaldte Food-program.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Arkivfoto: Mads Nissen

På festivalen kan man bl.a. opleve en bage- og kornsort-workshop med Jesper Görtz fra Lille Bakery (billedet) på Refshaleøen.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Festivaler handler efterhånden om meget mere end blot musik. Vi skal ikke bare lytte og danse, men også sidde stille, opslugt, med kæften lukket og opmærksomheden rettet mod scenen, så vi kan blive klogere på verden omkring os, mens vores fadøl bliver stadig mere lunken i det nu pantmærkede plastikkrus.

På Heartland, der herhjemme har ført an i denne nytænkning af festival-genren, er programmet bygget op omkring fire søjler: musik, kunst, talks og mad. Og det er netop i sidstnævnte kategori, at festivalen nu fuldender programmet.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

IBYEN