0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bearnaisesaucen 'dræbte' ham: Tidligere topkok og Jagger-ejer Rasmus Oubæk vil bag gryderne igen og åbner ny restaurant

Rasmus Oubæk, der står bag blandt andet Jagger, Pluto og Retour, vil tilbage til kødgryderne. 15. august åbner hans nye restaurant Maison i København. Og køkkenet? Det bliver fransk, selvfølgelig.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Den tidligere topkok Rasmus Oubæk, der ejer burgerkæden Jagger og en række andre restauranter, vender tilbage til køkkenet på ny restaurant.

iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
iBYEN
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg skal lige i gang igen, det kan jeg godt mærke. Jeg har lavet for mange burgere de sidste par år«, siger Rasmus Oubæk og læner sig tilbage i stolen.

Den tidligere michelinkok fra Sønderjylland sidder på sin nye restaurant i Indre By. Væggene er nymalede cyanblå, og de sidste par uger har håndværkerne knoklet for at få slebet malingen af træværket.