0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Historier søges: Hvordan påvirker coronakrisen dit hjem? Er hængekøjen sat op indenfor? Har du lavet et hjemmekontor?

Hvordan har coronakrisen påvirket vores hjem og byrummet omkring os? Det beder arrangørerne bag Copenhagen Architecture Festival dig komme med dine kreative bud på i årets udgave, hvis format nu er blevet gentænkt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Astrid Maria Rasmussen/Copenhagen Architecture Festival
Foto: Astrid Maria Rasmussen/Copenhagen Architecture Festival

Copenhagen Architecture Festival vil i år have dig til at dele dine tanker og refleksioner om hjemmet i coronaens tid.

iBYEN

Coronakrisen får kulturbegivenheder over hele landet til at blive aflyst og udskudt på stribe.

Det gælder også Copenhagen Architecture Festival, som hvert år trækker mellem 50.000-100.000 gæster til mere end 200 arrangementer i byerne København, Aarhus og Odense.

Dette års udgave skulle have fundet sted fra på fredag under temaet ’Velfærdsbyen i forandring’, men for to uger siden måtte arrangørerne på grund af corona annoncere en udsættelse på ubestemt tid.

Den nuværende situation har også tvunget en gentænkning af både format og afvikling, hvorfor festivalen nu er klar med et opdateret og mere coronavenligt program.

I stedet for at flytte det hele på en gang, har man besluttet at sprede festivalbegivenhederne over hele året – foreløbigt i tre nedslag.

Der er rigtig mange tanker og overvejelser i spil verden over omkring, hvordan coronakrisen vil påvirke vores liv, samfund og (kultur)produktion fremover

Første nedslag kan opleves allerede i april og vil være en digital udgave af udstillingen ’Watch more TV!!!’ af Brandlhuber+ Roth med et tilhørende virtuelt udstillingsprogram med danske og internationale kunstnere.

Andet nedslag forventes afviklet i slutningen i august, og hvis coronasituationen tillader det, vil det tredje nedslag finde sted omkring Arkitekturens Dag 5. oktober i »en mere analog form«.

Du kan selv være med

De tre nedslag er ikke det eneste, der er nyt i år. Indtil da inviterer Copenhagen Architecture Festival til to såkaldte open calls, hvor man selv kan bidrage til festivalen.

»Der er rigtig mange tanker og overvejelser i spil verden over omkring, hvordan coronakrisen vil påvirke vores liv, samfund og (kultur)produktion fremover«, skriver Copenhagen Architecture Festival i en opdatering på deres hjemmeside.

»Copenhagen Architecture Festival vil derfor gerne invitere til, at vores platforme kan bidrage med betragtninger omkring arkitekturen, hjemmet, byplanlægningen, det offentlige rum og det byggede miljøs sociale liv i kontekst af coronakrisen«.

Den første type bidrag kan være en tekst eller illustration over dine »betragtninger, visioner og overvejelser omkring coronakrisens betydning for det byggede miljø, både i dansk og international kontekst«, mens festivalen i det andet open call inviterer dig til på Instagram at dele dine tanker og refleksioner om dit hjem i coronaens tid.

Læs meget mere om de to open calls her, og følg med i de øvrige festivalopdateringer her.

Læs mere:

Annonce

IBYEN

Ian Dooley

Ibyens isguide:  Hvor får man den bedste is i København? Her er 17 skarpe bud

Mads Nissen

Cheap Eats 2021:  De bedste måltider i København til max 100 kroner

Jens Dresling

Hypet italiensk is:  Her er 8 ting, du skal spise, drikke, læse og opleve denne måned

Ugood/PR

10 københavnere fortæller, hvor de går hen, når de savner autentisk mad fra deres hjemland

PR/Andrej Vasilenko

Stor guide:  Her er alle de forestillinger, Politikens anmeldere glæder sig mest til at se, når scenerne åbner

Thomas Borberg

Politikens madanmelder er ikke i tvivl:  Her skal jeg spise i aften

PR/Omar

Ibyen guider:   Her kan du få mindst tre retter takeaway for maks. 200 kroner

Miriam Dalsgaard

»På grøntsagernes ankomstdag er stedet her det rene Hunger Games«:  Her er Københavns bedste asiatiske købmænd