0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Malene Tabart
Foto: Malene Tabart

Fotovandring i København: »Et billede af en tallerken mad på Noma skaber bare misundelse, mens bybilleder opfordrer folk til at åbne øjnene«

På lørdag kan du blive klogere på både fotokunsten og København, når urban explorer Francois Debains inviterer på en fototur i Refshaleøens industrielle omgivelser som en del af Copenhagen Photo Festival. Ibyen fik en smagsprøve på, hvordan man tager gode og anderledes billeder af byen med sin mobiltelefon.

FOR ABONNENTER

»Det her gamle industrikompleks fra 1960’erne var verdens førende skibsværft i mange år, inden det lukkede i 1996. Det var også Danmarks største arbejdsplads med op til 10.000 arbejdere.

I dag kan man finde Copenhagen Paintball Arena og Urban Ranger Camp her, som begge er gode eksempler på den nye udvikling, hvor man bruger Refshaleøens gamle industribygninger som legeplads for nye aktiviteter. Gavlmaleriet af ulvehovedet (’The Wolf of Copenhagen’ fra 2015, red.) er lavet til Copenhell af den fransk-portugisiske kunstner Victor Ash, og man kan tage et rigtig godt foto af det hele fra siden af bygningen.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

IBYEN