The Corner og 108 sætter fokus på sure øl sammen med to bartendere fra Barr.
Foto: Melissa Kühn Hjerrild

The Corner og 108 sætter fokus på sure øl sammen med to bartendere fra Barr.

Byliv

Sku' det nu være lækkert? Tag til øl-aften hos Nomas lillesøster og smag sure øl med naturlige gærsvampe

Tirsdag 12. februar slår Restaurant 108 og Barr pjalterne sammen og sætter fokus på sure specialøl.

Byliv

Øl er ikke bare øl.

Enten ved man det allerede, eller også kan man finde ud af det til restaurant 108’s arrangement ’Sour Beer’ tirsdag 12. februar.

De har inviteret to kollegaer forbi fra restauranten og ølbaren Barr, der vil hjælpe med at skænke særligt udvalgte og sure specialøl.

På menuen er der seks øl, der alle passer ind i kategorierne ’sour beer’, ’lambic’ eller ’geuze’.

Hvis de betegnelser ikke umiddelbart ringer en klokke, kan det afsløres, at fælles for dem alle er spontanlagringsprocessen ved brugen af mælkesyrebakterier og Brettanomyces – en naturlig gærsvamp. Hjælper det heller ikke på forståelsen, giver bartenderne en introduktion.

For 150 kroner kan du få en smagsprøve på dem alle, og ellers sælges de enkeltvis. Imens øllene bliver serveret, vil køkkenet på 108 lave snacks, som kan tilkøbes. Det starter klokken 17 og slutter klokken 21. Billet er ikke nødvendig.

Læs mere her.

Sour Beer, 12. februar, 17-21, The Corner at 108, Strandgade 108, 1401 København K.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

IBYEN