Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Himmeriget er en ny ølbar der er åbnet på Åboulevarden.  Jeppe Jarnit-Bjergsø (billede), Henrik Boes Brølling og  Rasmus Seidler har åbnet baren sammen.
Foto: Pr-foto

Himmeriget er en ny ølbar der er åbnet på Åboulevarden. Jeppe Jarnit-Bjergsø (billede), Henrik Boes Brølling og Rasmus Seidler har åbnet baren sammen.

Guider

Fem nye steder: Den onde øltvilling vender tilbage

På Åboulevarden kan man få sig en semi-religiøs øloplevelse.

Guider

Himmeriget Ølbar er netop åbnet på Åboulevarden. Her kan man, med udsigt til Københavns trafikale pulsåre, sidde og sippe bajere til 2.500 kroner.

Det er selvfølgelig ikke alle øl, der har den pris. Man kan også smage sig igennem de 10 ølhaner, hvor prisen ligger på mellem 20 og 90 kroner.

Størrelserne er smagsvenlige, 15-25-40 cl., så det er ikke et 'i hegnet sted'.

Priserne stiger mere ovre i flaskeafdelingen, hvor man kan få sjældne specialøl til overskudspriser. Derudover har de også huspilsneren, som er en god billig øl til 35 kroner.

En af hjernerne bag Himmeriget er Jeppe Jarnit-Bjergsø, som blandt andet har gjort sig bemærket med ølbaren Tørst i Brooklyn, der også rummer Michelin-restauranten Luksus i baglokalerne. Udover Tørst har han også bryggeriet Evil Twin på cv'et.

Hvad: HimmerigetHvor:Åboulevard 27, 1960, Frederiksberg

Blue Taco er en ny koncepttakeaway på Blågårdsgade. Det mexicanske køkken rammer altså shawarmabæltet, og det er endda med blå proteintacoer.

Tacobutikken har det twist, at deres tacos blandt andet er lavet af en glutenfri blå kornsort med 20% mere protein.

Det koster 40 kroner for en taco, eller 100 for tre, og man kan få tacos med seafood, kød og vegetarisk, med enten tofu eller avocado.

Derudover er der også en række sydamerikanskeinspirerede snacks til 50 kroner.

Man kan vælge forskellige tacotyper, så de er altså ikke alle sammen blå.

Hvad:Blue Taco
Hvor:Blågårdsgade 1, 2200, Nørrebro

Hov, nu er vi uden for København, men det tager kun et kvarters tid med kystbanetoget, og så står man i Skodsborg, hvor man netop har annonceret ny restaurant på hotellet.

Kokken Erik Kroun er køkkenchef på det nye Restaurant by Kroun i på Skodsborg Kurhotel.

Her får man fem retter til 700 kroner, otte for 900 og »fuld skrald« for 2.000 kroner.

Det fulde skrald involverer champagne, snacks, otte retter, otte glas vin, kaffe og sødt.

Menuen består af muslinger, torsk, due og brisler i en enkel servering. Og så er der naturligvis havudsigten.

Hvad:Restaurant by Kroun
Hvor:Skodsborg kurhotel, Skodsborg Strandvej 139, 2942, Skodborg

Jagger er Rasmus Oubæks nye fastfoodjoint på Istedgade.

Her kan man, fra slutningen af marts/starten af april, få burgere, sandwich, hotdogs, milkshakes og endda cocktails.

Restauranten skal kunne rumme 70-80 siddende gæster, og det er meningen, at man også skal kunne bruge stedet som en slags opvarmningsted inden en bytur.

Derfor bygges der på livet løs, mens der teases med billeder af daiquiri-maskiner og små burgere på de sociale medier.

Hvad:Jagger Fast Food

Hvor: Istedgade 62, 1650, Vesterbro Hvornår: Ultimo marts/primo april

Ramenammenamme... Sådan siger det, når alle hipsterne slubrer nudler i sig.

Omkring årtusindskiftet var det sushi, og nu er det altså asiatiske nudler med suppe og grøntsager, som man helst skal imponere vennerne med på de sociale medier.

På Papa Ramen kan man få fire forskellige slags ramen til 110 kroner.

Den nye fastfood-opkomling er ejet af to vaskeægte ramenentusiaster, der lever for at sammensætte de bedste nudler med den bedste suppefond.

Hvad:Papa Ramen
Hvor:Skydebanegade 16, 1709, Vesterbro

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce