Bye-bye ribeye. Restaurantkæden Mash har fået stor succes ved at specialisere sig i oksebøffer. Men med tiden vil den slags restauranter formentlig dø ud, spår klummeskribenten.
Foto: Martin Slottemo Lyngstad

Bye-bye ribeye. Restaurantkæden Mash har fået stor succes ved at specialisere sig i oksebøffer. Men med tiden vil den slags restauranter formentlig dø ud, spår klummeskribenten.

Klummer

Ibyens madklumme-skribent: »Bæredygtighed og hedonistisk nydelse behøver ikke være hinandens modsætninger«

Klummeskribent Lars Bjerregaard spår i denne klumme, at bæredygtighed bliver en afgørende faktor for restauranters overlevelse.

Klummer
FOR ABONNENTER

Ovre på et andet medie har min dygtige kollega Martin Kongstad den sidste tid diskuteret, hvorvidt han, når han tager anmelderkasketten på, burde afstå fra at anmelde oksekød, når han er ude at besøge de københavnske restauranter.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce