0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Valdemar Ren
Foto: Valdemar Ren

Mandag klokken 22 trådte det nye forbud mod salg af alkohol i kraft. Liv Dreyer og Katla Kvist var nogen af dem, der skulle nå at købe øl mens tid var. De tror forbuddet vil begrænse spontane fester, men planlægger at lave et lager.

Første aften med forbud mod salg af alkohol: »Hvis jeg har lyst til at drikke efter 22, kommer jeg stadig til at gøre det«

Da klokken slog 22 mandag aften, måtte der ikke længere købes alkohol i kiosker og detailhandel. Butikker tilpasser sig og dækker alkohol af, mens de unge vil købe stort ind.

FOR ABONNENTER

Efter at det i september blev besluttet, at barer og værtshuse lukker klokken 22, har mange måske allerede vænnet sig til tanken om at vende snuden hjem klokken 22. Men ved fredagens pressemøde tog regeringens strengere midler i brug for at begrænse coronasmitten.

Mandag aften kort inden forbuddet trådte i kraft, mødte Politiken flere, der lige skulle nå at købe øl, vin og shots, inden det ellers var slut klokken 22.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts