0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nytårstilbud: Følg med i Politiken hele året for kun 2021,- Køb nu

Ekspert i hygiejne: Det bliver en umulig opgave for daginstitutioner

Når daginstitutioner kan åbne op efter påske, står de over for en kæmpemæssig udfordring – hygiejnen. For at undgå smittespredningen så vidt som muligt skal der være et særligt fokus på hygiejnen, og »det er dømt til at gå galt«, mener ekspert i hygiejne Michael René.

Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg

Når institutionerne igen åbner op fra 15. april, står de over for en kæmpe udfordring, nemlig at opnå et ordenligt hygiejneniveau, som formindsker risikoen for smittespredning af covid-19.

Uddannelse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Uddannelse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det kan være svært at se den store forskel i smittefaren, ved at børn i daginstitutioner er udenfor i forhold til indenfor. De leger med samme legetøj, gynger på de samme gynger og er ofte i berøring under diverse lege, om de er udenfor eller indenfor, er underordnet. Alligevel mener forfatter, vært og ekspert og lektor i hygiejne, fødevarevidenskab og teknologi Michael René, at der formodentlig vil være en lille forbedring i smittefaren ved at lade børn og voksne i institutioner være udenfor, så vidt det er muligt.

»Udenfor er der mere plads, og det er nok især pladsen, som spiller en stor faktor, når retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen skal udstikkes«, siger han og fortsætter:

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce