0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 • Hvad stiller man op med præstationspressede unge?

  Kursus:

  Politiken og Lundbeckfonden inviterer gymnasielærere til en gratis kursusdag. Mange gymnasieelever frygter at fejle og blive udskammet overfor kammeraterne, og lærere ved, at den frygt kan smadre enhver undervisning. Men hvordan kan læreren gøre eleverne trygge og få dem til at glemme sig selv og engagere sig fagligt?

  Læs mere om kurset
 • Variation skaber motivation

  Kursus:

  Politiken og Lundbeckfonden inviterer gymnasielærere til en gratis kursusdag. Her vil du få en række konkrete inputs til en varieret undervisning som kan medvirke til en øget motivation hos eleverne. Kurset vil være praksisnært og anvendelsesorienteret.

  Læs mere om kurset
 • Få tosprogede elever til at blomstre

  Kursus:

  Politiken og Lundbeckfonden inviterer folkeskolelærere på gratis kursusdag, hvor to erfarne undervisere deler ud af metoder og ideer til inkluderende undervisning i klasser med flygtninge og indvandrere.

  Læs mere om kurset
 • Demokrati er noget, man gør

  Kursus:

  Politiken og Lundbeckfonden inviterer folkeskolelærere på gratis kursusdag. Her stiller vi skarpt på, hvordan demokratisk dannelse i praksis kan integreres specielt i historie- og samfundsfagsundervisningen. Du vil få en række konkrete input til, hvordan du gennem kreativitet, spil og bevægelse puster liv i både pensum og elever. Kurset vil være praksisnært og anvendelsesorienteret.

  Læs mere om kurset
 • Politikens Undervisningspris er støttet af VILLUM FONDEN

  »I VILLUM FONDEN er vi optagede af at understøtte lærere i at skabe god og motiverende undervisning. Dygtige lærere er blandt demokratiets og velfærdssamfundets fortropper. De klæder fremtidens borgere på til at skabe videnbaserede løsninger på de store samfundsproblemer og træffe gode beslutninger. Det handler om at styrke elevers viden, motivation og dannelse – det kræver stort engagement og høj faglighed. Med samarbejdet om Undervisningsprisen ønsker VILLUM FONDEN at fremme viden om, hvad der skaber god undervisning og hylde de lærere, der praktiserer den.«