0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Insekter: Flyvende føde eller fluer i suppen?

Spiselige insekter er den nye hotte gourmettrend. Eller er det bare til de fattige?

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Katinka Hustad
Foto: Katinka Hustad

larveuppe. Amanda Hansen Bøllehuus (tv) tager sin første mundfuld med larver ved en insektsmagning på Københavns Universitet.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De små kogte og tørrede græshopper og silkesommerfugle knaser en smule mellem tænderne, når man – måske lidt tøvende – tygger på dem.

»De smager godt. De smager et sted mellem flæskesvær og fiskefoder«, siger Morten Vestenaa, som studerer naturressourcer på Københavns Universitet. Hans kammerat Anders Wätjen, som studerer bioteknologi, er mindre begejstret.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce </