Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Ditte Valente
Foto: Ditte Valente

Når Petra Nagel går rundt i byen med sin søn, bliver hun ofte genkendt. Mange skriver også til hende og spørger, om ikke hun vil være venner med dem.

Petra Nagel har datet, elsket og fået et barn på tv: »Jeg bliver nødt til at værne om mit privatliv. Selv om det måske findes på et meget lille sted«

Sidst vi så hende på skærmen, var seerne med til fødslen af hendes første barn. I øjeblikket er DR 3-værten Petra Nagel på barsel i København, hvor hun bliver genkendt og får ros på gaden, mens hun spekulerer over, om det er slut med at invitere seerne med ind i det mest private. Ifølge tv-vært Anders Agger har hun absolut gehør, hvad angår mennesker. Selv er hun mere i tvivl om, hvad hun egentlig kan.

FOR ABONNENTER

Egentlig skulle dette interview have været udført som et sjovt koncept. Spørgsmålene kunne eksempelvis have været konstrueret som del af en skattejagt. Eller interviewet kunne foregå i en sauna, over flere timers nøgenhed, sved og damp. Hovedpersonen kunne måske flyve et svævefly eller bare gøre noget, hun aldrig havde gjort før.

Hvorfor? Fordi det er DR 3-værten Petra Nagel, det handler om! Sidst vi så hende på tv, var vi med til fødslen af hendes første barn. Vi har set hende få frosset fedt fra maven, have et onenightstand i Beograd, og for år tilbage gennemførte hun talrige underlige eksperimenter i DR 3-programmet ’Menneskeforsøg’ – et af de mere ekstreme var at smøre sæd i hovedet for at teste, om det havde en antirynkefunktion.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden