0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg

Grevinde Alexandra udgiver bog om lykke: Jeg troede, jeg var lykkelig. Men når man går igennem en krise i sit liv, forstår man, at lykken ikke er noget, der kommer fra andre

For 23 år siden forlod en verdensdame Hongkong for at slå sig ned i Sønderjylland, hvor hun for en tid fik sin prins og en brøkdel af kongeriget. Siden har hun boet i et land, hvor folk udtaler ordene helt nede i struben, bader i havet om vinteren og bygger regnskove i Randers. To skilsmisser senere har hun frasagt sig sine årpenge og skrevet en bog om det land og den befolkning, der flere gange har toppet listen over verdens lykkeligste.

FOR ABONNENTER

På en væg i Randers Regnskov hænger et ældre, officielt portrætfoto af grevinde Alexandra. Klædt i rødt, med skinnende blank frisure og en hånd under hagen.


Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden