Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
© Musée Cognacq-Jay / Roger-Viollet
Foto: © Musée Cognacq-Jay / Roger-Viollet

De havde det erotisk i den franske adel i årene op til revolutionen. Dette værk, som hænger på Musée Cognacq-Jay i Marais i Paris, er fra 1785, malet af den lumre genremaler Jean-Frédéric Schall. (udsnit)

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Anmelderen søger ly i byens museer: Det er det vildeste sexorgie, når træerne i Paris sprutter deres pollenstøv ud over hele byen

Pollen, guldstøv og bare bryster. I Paris står det hele på spring, og Politikens kunstanmelder tager lystigt imod både kunsten og forårets allergifremkaldende bestøvninger.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For pollenallergiens ofre er foråret et langt transbiologisk samleje uden umiddelbart samtykke. Luften er tyk af forstøvende mikrokonfetti, i kroppen holder hormonerne bi-polære raveparties, og knogleleddene bliver til kløende cement. Ånden er stakket, og med orgiastiske nys siver lykken ud af øjnene og næsen som viskos glidecreme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden