Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

'Wrecking Ball'-sangerinden ses her under en koncert i Forum på Frederiksberg i 2014.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Du ville gerne være ’sexet’, hvad havde du regnet med?«: Miley Cyrus raser over internettets reaktion på befamling

Den 26-årige musiker og skuespiller blev kysset på og forsøgt holdt fast af en mand på gaden i Barcelona. Hun har delt en video af, hvad der skete.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Midt i en folkemængde i Barcelona er der en mand, der tager fat i Miley Cyrus’ hår, hiver hende ind imod sig og kysser hende på hovedet.

Den 26-årige sanger og skuespiller, der herefter haster væk sammen med sine sikkerhedsfolk, har delt optagelserne sammen med rasende udmeldinger om, at den slags aldrig er i orden.

»Hun kan gå i det tøj, hun har lyst til. Hun kan være jomfru. Hun kan gå i seng med fem forskellige mennesker. Hun kan være sammen med sin ægtemand. Hun kan være sammen med sin pigekæreste. Hun kan være nøgen. Hun kan ikke blive gramset på uden samtykke«, skriver den amerikanske popsangerinde på Twitter.

Hendes opslag på Twitter og Instagram medførte både positive og negative reaktioner. Miley Cyrus har derfor delt et screendump af nogle af de kommentarer, hun har fået.

»Du ville gerne være ’sexet’, hvad havde du regnet med«, skriver en bruger.

»Hvad havde du forventet – når man klæder sig som en luder …«, skriver en anden, der dog tilføjer, at hun godt kan lide nogle af Miley Cyrus’ sange.

Miley Cyrus’ kommentar til disse brugere var:

»Fingrene væk fra min frihed«.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden