Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

»Følelserne præger på godt og ondt både forskningen, debatten og kunsten. Derfor fylder det også mere i Politikens kulturjournalistik«, skriver kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen, som her tager en pause i vindueskarmen på sit kontor.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kulturredaktøren: Læserne elsker at kritisere mig for, at vi beskæftiger os for meget med køn og krop. Her er mit svar til dem

I 10’erne trængte kroppen, krænkelserne og kriserne ind i kunsten og det offentlige rum. Samtalen kredsede om det selvoplevede. Nogle finder det frisættende, mens andre mener, at det fylder alt for meget. Også i Politiken, skriver kulturredaktøren i denne kommentar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bortset fra min besættelse af omprioriteringsbidraget, som nu endelig er blevet afskaffet på kulturens område, er det, jeg oftest bliver kritiseret for som kulturredaktør på Politiken, at vi beskæftiger os alt for meget med køn og krop. Følelser og sex kunne vi også godt skrue ned for. Mig, mig, mig og #MeToo. Helt ærligt – er I ikke ved at gøre kultursektionerne til et dameblad for de krænkede?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden