0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

»Følelserne præger på godt og ondt både forskningen, debatten og kunsten. Derfor fylder det også mere i Politikens kulturjournalistik«, skriver kulturredaktør Mette Davidsen-Nielsen, som her tager en pause i vindueskarmen på sit kontor.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kulturredaktøren: Læserne elsker at kritisere mig for, at vi beskæftiger os for meget med køn og krop. Her er mit svar til dem

I 10’erne trængte kroppen, krænkelserne og kriserne ind i kunsten og det offentlige rum. Samtalen kredsede om det selvoplevede. Nogle finder det frisættende, mens andre mener, at det fylder alt for meget. Også i Politiken, skriver kulturredaktøren i denne kommentar.

Kultur
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Bortset fra min besættelse af omprioriteringsbidraget, som nu endelig er blevet afskaffet på kulturens område, er det, jeg oftest bliver kritiseret for som kulturredaktør på Politiken, at vi beskæftiger os alt for meget med køn og krop. Følelser og sex kunne vi også godt skrue ned for. Mig, mig, mig og #MeToo. Helt ærligt – er I ikke ved at gøre kultursektionerne til et dameblad for de krænkede?

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden