Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

opsang. Hvad blev der af formidling? Glem det. Nedlæg for min skyld gerne kulturredaktionerne i den trykte presse såvel som på DR og Kanal K. Kan vi snart klare flere selvhøjtidelige studieværter?, spørger Ib Michael. Tegning: Mette Dreyer

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ib Michael revser den danske anmelderstand

Ib Michael giver en syngende lussing til kulturdebatten og den samlede kritikerkreds.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg sidder ude i Piratbugten og venter på Peter Pan. Han er ikke blevet voksen endnu, så jeg har kun mig selv. Desværre har jeg ingen Kaptajn Klo at fægte med, kun nogle blege gespenster på en tågeø langt borte.

Jeg var ikke ret gammel, da jeg meldte mig ud af virkeligheden. Det er sikkert en udmærket klub at være medlem af, i hvert fald så længe man bare er nogenlunde enige. Globalt set hører klubben fremdeles til de mere velbesøgte. Med stridende fraktioner, religionskrige, alt hvad der nu engang hører sig til. Tag nu tidsånden.

Men ved gud, om jeg gider give et bidrag til den standende værdikamp, som for længe siden har sejret sig til døde. Det mest pinlige ved projektet er, at aldrig er så mange åbne døre blevet slået ind.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden