Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Delia Owens' roman blev optrykt i et for en debutroman stort oplag - 27.500 eksemplarer - og den blev fint modtaget af anmelderne. Men det var læseranbefalinger, der gjorde den til kult og bestseller. Den har nu solgt i over halvanden million eksemplarer.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kasseapparetet synger med: Gråzonen mellem hovedkarakter og forfatter giver kultbestseller det lille sensationelle ekstra

Det er en snedig plotkonstruktion og et autobiografisk anstrøg i Delia Owens’ debutroman, der holder læseren fast. Men det er naturbeskrivelserne, der giver ’Hvor flodkrebsene synger’ sin skønhed.

Bøger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tidligere på året havde jeg den delte fornøjelse at anmelde Liza Marklunds seneste roman, ’Sort perle’, hvor den svenske forfatterinde forsøgte sig med eksotisme i fortællingen om en perlefiskerpige på en stillehavsø, hvor Marklund tydeligvis ikke var på hjemmebane.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden