Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Katrine Engman og Peder Skelbo Hansen har bygget drivhuset af genbrugsmaterialer og indrettet det, så det også kan bruges som lysthus.
Foto: Lars Hansen/Ritzau Scanpix

Katrine Engman og Peder Skelbo Hansen har bygget drivhuset af genbrugsmaterialer og indrettet det, så det også kan bruges som lysthus.

Design

I dag kaldes selv det mindste drivhus for et orangeri

Agurker og tomater må vige pladsen i drivhuset, som er blevet en populær oase til afslapning.

Design
FOR ABONNENTER

Engang var drivhuse typisk henvist til en ydmyg placering bagerst i haven. Det var her, man dyrkede spiselige trofæer i form af agurker og tomater. I dag kaldes selv det mindste drivhus for et orangeri, og det får gerne en fornem placering tæt på huset eller terrassen. Her bliver det indrettet, så først og fremmest mennesker kan trives.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce