Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lars Hansen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars Hansen/Ritzau Scanpix

Katrine Engman og Peder Skelbo Hansen har bygget drivhuset af genbrugsmaterialer og indrettet det, så det også kan bruges som lysthus.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

I dag kaldes selv det mindste drivhus for et orangeri

Agurker og tomater må vige pladsen i drivhuset, som er blevet en populær oase til afslapning.

Design
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Engang var drivhuse typisk henvist til en ydmyg placering bagerst i haven. Det var her, man dyrkede spiselige trofæer i form af agurker og tomater. I dag kaldes selv det mindste drivhus for et orangeri, og det får gerne en fornem placering tæt på huset eller terrassen. Her bliver det indrettet, så først og fremmest mennesker kan trives.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden