Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Kom med på verdens største horrorfestival: Da hun angriber onanistens sovende kone og æder sig vej ind til det ufødte barn, er ethvert begær for længst afløst af ubehag

På Sitges Film Festival kan du se film, som du ikke har lyst til at se ifølge brugeranalyser fra Hollywood, HBO og Netflix. Det er verdens største festival for grænsesøgende genrefilm som horror, science fiction og thrillere, og det er der, du kan se film, der flår dit hjerte ud af kroppen og genstarter din kærlighed til levende billeder, hvis du er gået død foran fladskærmen. Joakim Grundahl har været der.

FOR ABONNENTER

Nu havde vi ellers lige vænnet os til at begære hende. Med ’vi’ mener jeg publikummet til Adolfo Borinaga Alix jr.s ’Misterio de la noche’ under Sitges Film Festival, der sluttede i søndags. Og med ’hende’ mener jeg nymfen i en filippinsk skov i 1800-tallet, der hoppede nøgen og naturlig fra gren til gren med uglet hår og dyrisk seksualitet.

Hun havde forført en ung mand, der var stoppet op ved skovsøen for at onanere i passende afstand fra det spanske herredømmes strengt katolske civilisation og et godt stykke fra sin gravide, gudfrygtige hustru. Nymfen var dukket op som en figur i hans undertrykte erotiske fantasi, som også blev publikums, da scenen mindede om en softporn-version af ’Den Blå Lagune’ fortalt som folkloristisk fabel.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden