0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

»Der er sindssygt mange klummer, som handler om, at vi har brug for en seksuel frigørelse«, siger Astrid Stokholm Sørensen, der med sit magasin Sext insisterer på, at det visuelle, som er så vigtigt i resten af vores samtid, også kommer i spil, når det gælder sex.

Astrid Stokholm Sørensens opgør med privatlivet: »Vi bliver nødt til at insistere på, at det simpelthen ikke er krænkende, når vi gør andre liderlige«

Hvad hvis vi ikke bekymrede os om, hvor og hos hvem vores nøgenbilleder havner? Den erkendelse ønsker kvinden bag magasinet Sext, at vi når frem til. Vi har brug for en ny seksuel frigørelse, der kommer til udtryk, når vi deler nøgenbilleder med hinanden, siger Astrid Stokholm Sørensen, hvis magasin er afgangsprojekt fra Danmarks Designskole.

FOR ABONNENTER

Du står foran spejlet, nøgen, du er alene med en telefon, der kan broadcaste dig ud til hele verden på et splitsekund. Du sorterer verden fra, tager et foto med blitz. Du sender fotoet til en, du er varm på.

Derefter kan alt ske, billedet kan få sit eget liv. Billedet kan ende som et screenshot på kamerarullen i en smartphone, det kan ende på en væg i et værelse i Burkina Faso eller på utallige pornosider på nettet, som en ukærlig hilsen fra en forsmået ekskæreste.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden