0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup

27-årige Rasmus Therkildsen fra Brønshøj har altid elsket at synge. Men i stedet for at satse på en karriere som sanger blev han tømrer. Nu har han besluttet at satse og har derfor meldt sig til ’X Factor’.

'X Factor'-Rasmus: »Godt, jeg har ternet skjorte på, så man ikke kan se, at jeg sveder«

Drømmen om at blive nummer ét i ’X Factor’ lever i bedste velgående blandt deltagerne, når DR nu viser sangkonkurrencen for 11. og sidste gang. For tømreren Rasmus Therkildsen handler det om at få chancen for at skifte træ ud med sang og stå glad op om morgenen. I aftenens afsnit så vi ham og de andre deltagere gå igennem endnu en udskillelsesproces. Politiken var med, da den nervepirrende dag blev optaget i november.

FOR ABONNENTER

»Det er fandeme ulækkert«, kommenterer en høj mand med kortklippet hår, da deltagerne i årets ’X Factor’ bliver instrueret i aftenens gang, hvor 11 skal skæres ned til 5.

Den høje mand hedder Rasmus Therkildsen. Han er 27 år, kommer fra Brønshøj og er træt af sit arbejde som tømrer.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Pelle Rink/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?
  3. juli: Hvorfor undersøger medierne ikke om drab på Bornholm var racistisk?

  Henter…

  I sidste uge døde en 28-årig mand i Nordskoven ved Rønne. Senere samme dag anholdt de to brødre, som nu sidder fængslet. De har indrømmet, at de slog manden i skoven, men nægter et overlagt drab. Den døde mand var sort, og de to anholdte er hvide. En af dem har en video liggende på Facebook, hvor man kan se, at han har et hagekors på benet. Og ifølge politiet lagde en af dem et knæ på den dræbtes hals. Ligesom da George Floyd blev dræbt af betjente i USA.

  Alligevel tror politiet ikke, at drabet handler om race. Men kan det være rigtigt? Hvorfor tror medierne på politiet? Og har Politiken gjort det godt nok?

 • Brendan Smialowski/Ritzau Scanpix

  Du lytter til Politiken

  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden
  2. juli: Jagten på hende, der skal stå ved siden af Joe Biden

  Henter…

  Joe Biden er favorit til at vinde det amerikanske valg til november, og foran ham venter en lang og beskidt valgkamp. Inden for den næste måned skal han vælge sin vicepræsidentkandidat. Og den beslutning er endnu vigtigere for Biden, end den har været for andre kandidater.

 • Claus Nørregaard/POLITIKEN

  Mafiaen og andre kriminelle tjener masser af penge på matchfixing. Men i Danmark bliver man sjældent straffet når man arrangerer resultatet af en fodboldkamp, også selvom politiet har undersøgt en stribe sager. Men hvorfor sker der ikke noget, når man snyder?

Forsiden