Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Andrew Harnik/AP
Foto: Andrew Harnik/AP

Medarbejderne på Washington Post har samlet sig, efter de har vundet to Pulitzer-priser. Den ene deler de med New York Times for deres dækning af mulig russisk indblanding i præsidentvalget, og den anden vandt de for undersøgelse journalistik i afsløringen af Alabama-politikeren Roy Moores misbrug af unge piger.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Pulitzer-priserne viser, at amerikansk journalistik er tilbage på rette kurs, selvom der stadig er lige rigeligt 'America first'

Årets Pulitzer-priser markerer en ny stærk periode for amerikansk journalistik, som trækker tråde tilbage til de historiske afsløringer i begyndelsen af 1970’erne, skriver Jacob Mollerup i denne kommentar.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vinderne af årets Pulitzer-priser er offentliggjort. Det var et godt år for amerikansk journalistik – måske et af de bedste længe. New York Times ved Jodi Kantor og Megan Twohey og magasinet The New Yorker med reporteren Ronan Farrow fik ’public service’-prisen for afsløringerne af Harvey Weinstein & Co., der blev afsættet for #MeToo.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden