Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Politikens nye medie vil sætte fokus på sundhedsområdet.
Foto: Henriette Dæhli

Politikens nye medie vil sætte fokus på sundhedsområdet.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken lancerer nyt medie om sundhed

Efter sommerferien får folk, der arbejder med sundhed og forebyggelse et nyt medie, der vil fokusere på sundhedssystemet.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter sommerferien lancerer Politiken Nicher sit tredje digitale nichemedie. Det vil fokusere på sundhedsvæsnet og kommer primært til at henvende sig til professionelle læsere.

Politiken Nicher står i forvejen bag to abonnementsbaserede nichemedier, nemlig Politiken Skoleliv, der begyndte at udkomme i 2017 og henvender sig til skoleverdenen, og Politiken Byrum fra 2018 til folk, der arbejder med byudvikling.

»Nu laver vi et nyt medie med nyheder, debat og inspiration, som fortrinsvis er til læsere, der beskæftiger sig med sundhed og forebyggelse«, siger Anders Jerking, chefredaktør for Politiken Nicher.

Vurderingen er, at der er et marked af en passende størrelse, når det gælder sundhedsområdet, der står over for »nogle rigtig store udfordringer«.

»Vi lever længere, der er pres på udgifterne, og borgerne har høje forventninger til sundhedssektoren. Og vi synes, det er en god opgave for Politiken Nicher at prøve at lave et medie, der kan være med til at sætte fokus på, hvordan man kan få et velfungerende sundhedssystem i hele landet«, siger Anders Jerking.

Politiken Nicher har planer om at lancere endnu et nichemedie i løbet af 2019.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden