Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Henriette Dæhli
Foto: Henriette Dæhli

Politikens nye medie vil sætte fokus på sundhedsområdet.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken lancerer nyt medie om sundhed

Efter sommerferien får folk, der arbejder med sundhed og forebyggelse et nyt medie, der vil fokusere på sundhedssystemet.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Efter sommerferien lancerer Politiken Nicher sit tredje digitale nichemedie. Det vil fokusere på sundhedsvæsnet og kommer primært til at henvende sig til professionelle læsere.

Politiken Nicher står i forvejen bag to abonnementsbaserede nichemedier, nemlig Politiken Skoleliv, der begyndte at udkomme i 2017 og henvender sig til skoleverdenen, og Politiken Byrum fra 2018 til folk, der arbejder med byudvikling.

»Nu laver vi et nyt medie med nyheder, debat og inspiration, som fortrinsvis er til læsere, der beskæftiger sig med sundhed og forebyggelse«, siger Anders Jerking, chefredaktør for Politiken Nicher.

Vurderingen er, at der er et marked af en passende størrelse, når det gælder sundhedsområdet, der står over for »nogle rigtig store udfordringer«.

»Vi lever længere, der er pres på udgifterne, og borgerne har høje forventninger til sundhedssektoren. Og vi synes, det er en god opgave for Politiken Nicher at prøve at lave et medie, der kan være med til at sætte fokus på, hvordan man kan få et velfungerende sundhedssystem i hele landet«, siger Anders Jerking.

Politiken Nicher har planer om at lancere endnu et nichemedie i løbet af 2019.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden