Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

I lørdagens Politiken fortæller Frederik Cilius om rollen som Kirsten Birgit. Og om sin store kærlighed til Dostojevskijs 'Forbrydelse og straf'

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Redaktører holder fast i Kirsten Birgit-kritik: Cilius sejler under bekvemmelighedsflag. Det er hverken modigt eller væsentligt

Selv om satiriker Frederik Cilius i stort interview siger, at han også forfærdes over sit alter ego, Kirsten Birgit, mener kritikere stadig, at ’Den korte radioavis’ gik over stregen i sagen om Henrik Sass Larsen.

Medier
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Frederik Cilius, der lægger krop og stemme til den fiktive figur Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, er ikke bevidst nok om sin magt som satiriker, når han siger, at han også selv kan blive forfærdet over sit alter egos udtalelser, og samtidig fastholder, at formålet med historien om Henrik Sass Larsens påståede affære med en navngiven socialdemokratisk folketingskandidat var at gøre grin med den hemmelige viden, medier og politikere ligger inde med.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden