Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Michael Strunge er rykket ind i Folkeklubben: »Det er ikke en opfordring til, at folk skal tage deres liv. Men til at man skal tage sit liv ... alvorligt. Det har jeg tænkt mig at gøre«

Kjartan Arngrim fra Folkeklubben har skiftet fokus i sine tekster. På gruppens nye album, ’Sort tulipan’, er det samfundskommenterende afløst af eksistentielle refleksioner, som Kjartan Arngrim stiftede bekendtskab med allerede som barn: Hvad indebærer det at være levende, før man skal dø?

FOR ABONNENTER

Når Folkeklubbens sanger og sangskriver, Kjartan Arngrim, som barn spurgte sin far om noget, faren ikke lige kunne svare på, hændte det jævnligt, at svaret kom i form af et citat fra Albert Camus’ bog ’Sisyfos-myten’:

»Min far sagde: »Der findes et virkelig alvorligt, filosofisk problem: selvmordet. At afgøre, om livet er værd at leve eller ej, er at besvare filosofiens grundspørgsmål«, siger Kjartan Arngrim og uddyber:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden