0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Årets 12 bedste danske album: Én sang fra ham siger mere end tusinde opdateringer på de sociale medier

Fra sårbare blottelser og selvironi til afrobeat og perfekt pop. Politikens anmeldere har valgt årets 12 bedste danske album.

FOR ABONNENTER

12 Alphabeat: Don’t Know What’s Cool Anymore (Warner): Efter syv års pause vendte Alphabeat tilbage med højere humør og skarpere sange på ’Don’t Know What’s Cool Anymore’. Ikke ret mange herhjemme kan levere så rendyrket og skamløs pop i en håndklappende storm af ørehængere. Og så er det lige meget, om de blander deres melodiske overskud op med country, g-funk eller en hilsen til The Beatles. Årets danske popcomeback. (sl)

11Branco: Baba Business (Sony): Hitlistekongerne Branco, Stepz og Gilli tog et skridt til siden og leverede et album hver i år. Så dominerende de også toppen af albumhitlisten. Men det var ikke den eneste forskel. Branco brugte også sin varmblodede gadehiphop til at sænke paraderne på ’Baba Business’ og fortælle om bagsiden af det brutale gadeliv, han ellers har brystet sig af. Bekendelser, der stod stærkt i albumformatet. (sl)

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce