0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hun blev gruppevoldtaget på Roskilde og ryster på hovedet af festivalens kortspils-initiativ: »Folk på pladsen gjorde jo bare grin med det«

Roskilde Festival gentager sidste års dilemmakortspil, der skal få deltagerne til at opføre sig bedre over for hinanden. Skuffende, mener gæst, der blev gruppevoldtaget på festivalen.

Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg

Arkivfoto: Roskilde Festival 2018 afholdes på Dyrskuepladsen. Gorillaz med Damon Albarn i front giver koncert på Orange Scene.

Roskilde Festival
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Roskilde Festival
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Rangering af forbipasserende efter udseende, (lige lovlig) kærlige tilråb og klap i røven. Roskilde Festival er åbnet, og igen i år forsøger festivalen at gøre op med den krænkende adfærd, der ofte afskrives med et: Slap af, det er Roskilde.

I år udvider Danmarks største musikfestival indsatsen mod seksuelle krænkelser, Orange Together. Marginalt. For der skal gøres plads til et større fokus på skrald og støj.

Det bliver til en kampagne mod krænkelser i festivalens avis, spørgeskemaer på campingpladsen og frivillige, der forsøger at tale med deltagerne om grænseoverskridende adfærd ud fra et kortspil udviklet til formålet.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce

Læs mere