Når Ellen Hillingsøs gourmet-Babette skal lære at  lave ’ollebrod’ af Marie Tourell Søderbergs fromt fornærede præstedatter, kommer  der dramatisk liv i tingene.
Foto: Per Morten Abrahamsen

Når Ellen Hillingsøs gourmet-Babette skal lære at lave ’ollebrod’ af Marie Tourell Søderbergs fromt fornærede præstedatter, kommer der dramatisk liv i tingene.

Scene

Madteater er som ost med ost: Der er for lidt drama i Babettes skildpaddesuppe og for meget gastronomi

’Babettes gæstebud’ løfter publikum op til gastronomiske højder, men den dramatiske del af måltidet forbliver en sideanretning.

Scene
FOR ABONNENTER

Kan man gå sulten hjem efter at have mæsket sig til op over begge ører i overdådig gourmetmad?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce