Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Kilde: Politiken / Aske Salling Petersen

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Robotforsker: Du skal ikke frygte robotterne

Forestillingen om, at robotterne snart vil overtage det hele og nærmest overflødiggøre os mennesker, er en myte, siger den amerikanske professor i kunstig intelligens Manuela Veloso, som var i Danmark i december 2018.

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kunstig intelligens vil ændre vores liv grundlæggende, og mennesket og robotter vil i fremtiden blive stadig mere uadskillelige og bundet sammen i en evig udveksling af information og viden. Men vi skal ikke være bange for robotterne. Sådan lyder opmuntringen fra den amerikanske professor i kunstig intelligens Manuela Veloso, som er tilknyttet J.P. Morgen AI Research.

Hun var den 18. december 2018 forbi Festsalen på Københavns Universitet for at holde en forelæsning i samtalerækken ’Det vi ved – det vi kan’, som er udviklet i et samarbejde mellem Politiken, Københavns Universitet og Carlsbergfondet med støtte fra Carlsberg Mindelegat.

’Det vi ved – det vi kan’ præsenterer nogle af verdens mest markante stemmer i international topforskning og samfundsdebat.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden