0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Gense live-debat og Q&A med syrisk dokumentarist: om at generobre fortællingen om den syriske konflikt og det, der startede den i den sydsyriske by Dara’a

10-året for krigen i Syrien - filmvisning og live-debat i Pressen 15. marts 2021

Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Live
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Politiken, IMS og CPH:DOX markerede 10-årsdagen for den syriske revolution 15. marts 2021 med online forpremiere på dokumentarfilmen ’Frihed, Håb og Andre Synder - Den syriske revolution 10 år senere’.

Dokumentarfilmen, som du kan se under årets dokumentarfilmfestival i perioden 21. april til 12. maj, handler om tre syriske aktivister - Yadan, Odai og Rani – som genforenes på en teaterscene i Paris næsten 10 år efter, at den syriske revolution brød ud. Her konfronterer instruktøren Rami Farah, der selv er syrer, dem med optagelser fra opstandens tidlige år. Optagelser, som de enten selv har filmet, eller som har ændret deres liv. De tre venner mødtes som medlemmer af et mediekollektiv i Daraa, hvor revolutionen startede. I dag giver gensynet med optagelserne både dem og os en anledning til at reflektere over kompleksiteten i en folkelig opstand, der endte i en altødelæggende regional konflikt.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere