0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

4 hjerter til frankofilt bondekøkken

Der er tjek på de franske klassikere hos Lalala - på nær en skuffende hovedret.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Joakim Grundahl har anmeldt den nyåbnede restaurant Lalala, så vi har brug for nogle stemnings- og detaljebilleder fra restauranten. Desuden vil vi gerne have billeder af disse tre retter: - Choucroute Royal - Marv - Grillet dorade

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Et stykke før Strandgade rammer Noma og det nordiske køkken, er der etableret en fransk zone på Christianshavn, hvor der spilles petanque i gården med soloplyst rosé i glasset og spises bløddyr direkte af sneglehuse fyldt med smør, hvidløg og persille, mens der slynges gloser som ’mon cheri’ efter den langbenede tjener, der flakser rundt som et stankelben.

Lalala er navnet på den nye restaurant, der lokker mange af byens franskmænd med deres hjemlands klassiske bonderetter som hvidvinsdampede muslinger, kaninterrin, foie gras og entrecote. Det er danskere, der står bag, og de tværer deres frankofili ud i hovedet på gæsten allerede ved indgangen, hvor et stort billede af en yngre og slank prins Henrik tager imod. Han har uniform på og masser af militære udmærkelser på brystet. Her er han ikke en pauseklovn, men et rockidol, som også har fået sin egen drink på kortet. En Roi Henri med Pernod og jordbærpuré.

Bliv en del af Politikens madunivers!

🥦🌽🥕🥒🍉🍎🍓

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce

Læs mere