0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tjek: Du får for lidt fisk i færdigretterne

Hverken tilberedningstid eller indhold af fisk imponerer i test af frosne fiskeretter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
FOLKVER PER
Foto: FOLKVER PER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Lette at tilberede, men ikke hurtigere end hjemmelavede fiskeretter. Sådan lyder konklusionerne i Lørdagslivs test af seks fiskefærdigretter fra supermarkedernes dybfrostmontrer.

Suhrs Husholdningsskole lægger køkken og smagsdommere til testen. Tre kursister tilbereder retterne, og skolens forstander, Lars Sonne-Hansen, og fire kursister blindsmager dem.

Tilberedningsholdet går i køkkenet samtidig med et hold af andre kursister, som står for tilberedningen af dagens menu på husholdningsskolen: hjemmelavede fiskeretter. Og ganske vist slipper færdigretholdet for at snitte, svitse og dampe, men nogen tidsbesparelse oplever de ikke. De to hold er færdige med at lave mad samtidig