Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

PIA ENGHILD
Foto: PIA ENGHILD

Klip pizzaen i mindre stykker med en saks. Det er nemmere end at skære den ud.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Giv pizzaen et skud sundhed

Flere grøntsager, magert kød og groft mel giver familiefavoritten et løft.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Normalt er dejen lavet af hvedemel, helt uden kostfibre, og de sunde ingredienser vejer ganske få gram.

Inspireret af det moderne australske og californiske køkken har jeg her bagt nogle pizzaer, som måske får italienerne til at hive sig i håret af ærgrelse. Må de i det hele taget hedde pizzaer?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden