0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

4 hjerter til kokken, der laver mad fra det landlige Frankrig

Stéphane Reynaud 'opfandt' almanak-kogebogen før Claus Meyer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
PR
Foto: PR

Almanak. Der er en opskrift til hver dag i året i den franske kogebog.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Stéphane Reynaud er et gemytligt bekendtskab og en fremragende kogebogsskribent.

Det gemytlige fremgår af hans tilgang til kogekunsten: en seriøs, sanselig og meget munter optagethed af det gode måltid.

Det fremragende fremgår af hans opskriftsbog ’Bistro’ fra 2007 og ikke mindst hans seneste kogebog på dansk, ’365 måltider’.

Bogen er, som titlen antyder, en række måltidsforslag til hver enkelt dag i året med opskrifter, der retter sig efter årstidernes ud- og tilbud.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce