Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
 PER FOLKVER
Foto: PER FOLKVER

Sweet. Nikolaos Strangas er godt tilfreds med sin adresse på Åboulevarden. Her er masser af parkeringspladser til kunderne på hans Conditori & Cakeaway. Og så er der kig til Søerne og gåafstand til både Nørrebro, Frederiksberg og Vesterbro.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Brølende trafikåre tiltrækker nye gourmetsteder

Åboulevard er ved at blive en populær beliggenhed for spisesteder.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nu er det efterhånden værd at slippe speederen på Åboulevard. Den tungt trafikerede sekssporede indfaldsvej, der døgnet rundt buldrer af busser, biler og lastbiler med anhængere, er nemlig ved at blive lidt af et restaurantstrøg.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden