0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Sådan ryger du selv maden derhjemme

Opgradér din kuglegrill eller køb en høj røgovn til et par tusind kroner og noget bøgeflis. Så kan du kold- og og varmrøge stort set hvad som helst.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Anders Brohus
Foto: Anders Brohus

Op i røg. Her røges der både kød, pølser, kartofler og grønt.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mikkel Sørensen ser hurtigt væk fra røgskyen og op i luften med hastigt blinkende øjne.

»For sæven mand, det er hårde sager«, stønner han og blæser kinderne op.

Han er her for at lære, hvordan man røger sine egne varer, heriblandt hvad han selv har nedlagt. Men selv en hård hund må give op over for røgen, der vælter ud af den åbne ovndør på den halvanden meter høje Tommerup Røger.

MADKLUBBliv medlem af Politiken Madklub og få en lækker velkomstgave

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts