Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Anders Brohus
Foto: Anders Brohus

Op i røg. Her røges der både kød, pølser, kartofler og grønt.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan ryger du selv maden derhjemme

Opgradér din kuglegrill eller køb en høj røgovn til et par tusind kroner og noget bøgeflis. Så kan du kold- og og varmrøge stort set hvad som helst.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mikkel Sørensen ser hurtigt væk fra røgskyen og op i luften med hastigt blinkende øjne.

»For sæven mand, det er hårde sager«, stønner han og blæser kinderne op.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden