Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Naturligvis. Nomas sommelier Pontus Elofsson er blandt dem, som har taget de nye naturvine til sig. Restauranter som Relæ og Amass har også vin, som har fået lov til at udvikle sig frit, på kortet.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Er naturvin et spændende nybrud eller bare dårligt håndværk?

Naturvinens fremkomst har medført både begejstring og væmmelse.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I efteråret var madmagasinet Gastros vinekspert Rene Langdahl Jørgensen til blindsmagning sammen med et selskab af alle hånde vinnørder. På et tidspunkt fik de serveret en transparent rødvin, der på farven fik folk til at gætte på elegant bourgogne, men på næsen fik medsmagerne til at kaste hovederne tilbage i væmmelse.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden