0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Opgør med det ny nordiske køkken: Er det tid til at løfte blikket fra plovfuren?

Der skal ske noget nyt i det gastronomiske landskab, mener landets førende kokke.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Christine Vierø Larsen (Illustration), foto: Martin Lehmann / Finn Frandsen / Mie Brinkmann / Daniel Hjorth / Rune Pedersen
Foto: Christine Vierø Larsen (Illustration), foto: Martin Lehmann / Finn Frandsen / Mie Brinkmann / Daniel Hjorth / Rune Pedersen
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tusindvis af tænder har tygget sig igennem brændte porrer. Bundter af ramsløg er blevet plukket, og havtorn er blevet serveret som aldrig før.

Men hvis København og Norden skal beholde sin position i toppen af den kulinariske fødekæde, trænger byen til gastronomisk nytænkning.

’Glem ny nordisk mad – nu skal det være nyt og amerikansk’, lød derfor overskriften på en artikel om restaurant M/S Amerika, hvor tidligere souschef på Geranium Adrien Norwood nu kokkererer.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts