Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Per Folkver
Foto: Per Folkver

Kriblekrable. Noma går forrest, når det gælder om at parre mad med rå natur. Blandt andet serverer de levende myrer og vrikkende rejer.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Myrer og gran på tallerkenen: Toprestauranterne genskaber naturens tilfældighed

En række af byens bedste restauranter eksperimenterer med det naturlige.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kadeau
Hjerter vendt i frysetørrede hindbær og masser af gran på tallerkenen, et haneben med fod og det hele ledsaget af tre gulerødder, eller hvad med rødbede vendt i kul serveret i en skål med sten, så man må prikke sig frem for at finde det spiselige?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden