0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Pølsekurser er blærerøvenes nye legeplads

Madglade amatører laver hjemmelavede pølser fra bunden til Copenhagen Cooking.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Pølsekursus. At lave hjemmelavede pølser emmer af kvalitet og blærerøvseffekt. Pølsekurser er blevet et nyt hit.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Hov, vi mangler de 15 gram salt«, udbryder Lasse Schelde, mens han minutiøst lader pegefingeren køre ned over ingredienslisten til de spanske chorizo-pølser.

Hurtigt bliver de 15 gram salt vejet af og hældt oven i en klæbrig fars med store fedtklumper, som Lasse Valkonen kraftfuldt og energisk ælter med begge hænder.

Vi er i Meyers Madhus på Nørrebrogade i København, hvor Spis&Bo sammen med 14 kulinarisk bevidste amatører har fundet vej til pølsekursus.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts