Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lasse Kofod
Foto: Lasse Kofod

madlavning. Vores tidlige forfædre havde kunne ikke overleve, hvis de kun havde spist rå mad fra naturen, mener biolog Richard Wrangham. Arkivfoto af de fire mænd bag madbloggen 'Gastromand'.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Glem raw food: Det var madlavning, der gjorde os til mennesker

Biolog og abeekspert Richard Wranghams teori om tilberedning af mad, planter en kæp i hjulet på den gængse evolutionsteori.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Richard Wrangham har et fast ritual, hver gang han vender tilbage til den tætte regnskov i nationalparken Kibale i Uganda for at studere de lokale chimpanser. Den første dag skal han leve af de frugter, chimpanserne spiser netop den dag.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden