Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lasse Kofod
Foto: Lasse Kofod

Ændring. På 10 år har 36 procent af de traditionelle bagere drejet nøglen om. Håndværksbageren er ikke fulgt med tiden, erkender Bager- og Konditormestre i Danmark.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kvalitetsbrød sælger som aldrig før

Kvalitetsbagerierer er i vækst, mens den lokale håndværksbager har det hårdt.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Surdej, ølandshvede og langtidshævning har med bagerier som Meyers Bageri, Emmerys og Lagkagehusets indtog på det danske bagermarked sat den almindelige håndværksbager under pres.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts