Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bager Bøje Lomholdt laver hvedebrød uden genveje. Maltesergæren er skiftet ud med surdej. Kilde: politiken.tv / Foto: Lasse Kofoed. Klip: Henrik Haupt

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Guide: Her køber du det bedste brød

Vi løfter sløret for, hvor du kan købe et brød bagt efter gamle forskrifter og af høj kvalitet.

Mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

De seneste 10 år har 36 procent af de traditionelle bagere drejet nøglen om. I samme periode har bagerier som Lagkagehuset og Meyers bagerier oplevet kæmpe vækst. En vækst der betyder, at det meste af brødet i dag bliver bagt i bagerier, der minder om store brødfabrikker. Dog stadig bagt efter de gamle metoder, som har banet vejen for populariteten.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden