Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Ivan Riordan Boll
Foto: Ivan Riordan Boll

Overvejelser. Lasse Skjønning åbner snart grødbar nr. 5 og 6, men han er samtidig bekymret foir, at det går for hurtigt. »Vi er sårbare,« siger han.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sådan gjorde en 21-årig grød hipt

Lasse Skjønning Andersen har etableret fire grødbarer på få år, og gjort fattigmandsspisen både hip og instagram-egnet. Men det hele begyndte med en anholdelse af politiet.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det er sjældent, man kan få lov til at begynde en historie om mad, og da især grød, sådan her:

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden