0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Opskrifter: Tre nemme til det grå efterår

Madredaktør Mette Mølbak serverer enkel mad med stor velsmag og minimal opvask.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vi nærmer os november, der har ry for at være lang, grå og våd. Derfor er det endnu vigtigere, at der kommer mad på bordet, der kan minde os om, hvorfor vi er i live. Mad, der giver varme, glæde og måske et ekstra hjertestort smil en tirsdag aften.

Her får du tre af mine hverdagsfavoritter. De er alle med kød, og så kan den opmærksomme læser jo tænke, at madredaktøren er helt ude af trit med tiden. Det er hun ikke.

Jeg spiser ikke kød hver dag, og jeg synes, vi skal tænke over, hvor meget vi spiser, og hvad vi spiser. Vores kødforbrug har på får år udviklet sig fra at være en sjælden luksus til et vulgært overforbrug og en uhensigtsmæssig kødproduktion.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce