0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Madredaktøren har smagt maden til Bocuse d’Or: Et spiseligt maleri og sauce, du har lyst til at slikke af tallerkenen

Forud for Bocuse d’Or var madredaktør Mette Mølbak til testmiddag på den menu, som Kenneth Toft-Hansen vandt guld for her til aften. Og det var en imponerende opvisning.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Claus Bech-Poulsen
Foto: Claus Bech-Poulsen

Det ligner et maleri, men det er mad.

Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Nyt om mad
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvordan smager så den mad, der onsdag aften tog Bocuse d’Or guldmedaljen og dermed kan bære titlen af uofficiel VM for kokke?

Det er i en kategori, hvor det ikke giver mening at sidde med de normale madanmeldersmagsløg og vurdere en rets komposition, smag og sammenhæng. For det er først og fremmest en opvisning i kokketeknik, præcision, håndværk og frem for alt timing.

Forud for Bocuse d’Or blev jeg inviteret til prøvemiddag på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. I testkøkkenet, hvor man så godt som muligt imiterer seancen i Lyon med et infernalsk støjinferno, der får en håndboldhal til at minde om Det Kongelige Teater.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce